0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • Boyzilian – Manzilian – Intiem ontharen

  Waxing is een manier van intiem ontharen van de man om voor een langere periode de intieme delen een fris en schoon zicht te geven.

  Durf méér info te vragen via de digitale kanalen voorhanden,

  Let’s Talk

  Afhankelijk wat de wensen zijn, wordt het haar op balzak, scrotum, penis en perineum weg gewaxed.
  venusia intiem mannen waxing

  VOORDELEN VAN EEN BOYZILIAN WAX

  Veel mannen zoeken een waxsalon omdat het harsen van de mannelijke intieme zone een speciale klus is. De Boyzilian wax komt steeds meer in trek bij alle doelgroepen van de bevolking. Dat komt omdat haar anno 2017 “not done” is en het scheren van de schaamstreek een lastig en vervelend taakje is. De voordelen van het waxen zit hem overigens niet alleen in de tijd (verlies) die het vergt om de schaamstreek te ontdoen van dat hardnekkige schaamhaar. Het resultaat is uiterst glad en de volgende waxbeurt kan wachten totdat de eerste haartjes weer beginnen op te komen. Meestal is dat na zo’n 3-4 weken. De waxbehandeling is zeer populair onder mensen die regelmatig naar de sauna gaan of vanwege sport of werk veel last hebben van transpiratie of gewoon dat scheren en die stoppeltjes beu zijn

  TIPS BIJ EEN MEN’S WAXING

  Alhoewel het letterlijk bloot geven een grote drempel kan zijn ervaren alle klanten dat de schroom al binnen enkele minuten weg is. Dat is belangrijk tijdens het ontharen. Hoe meer gespannenheid er is hoe lastiger en pijnlijker de behandeling. Zoals gezegd is het waxen van de intieme delen een kwetsbare aangelegenheid. Zorg er wel voor dat je haargroei minimum 2-3 weken lang is na het scheren of harsen! Te lange haren kunnen dan weer pijnlijker zijn! Voor je komt dan best even bij trimmen of ik trim je eerst een beetje bij.

  oksel ontharing mannen heren

  Wees voorbereid

  Tip 1

  Zorg er wel voor dat je haargroei minimum 2-3 weken lang is na het scheren of harsen! Te lange haren kunnen dan weer pijnlijker zijn!

  Tip 2

  Daagsvoordien scrubben

  Tip 3

  Gebruik de dag zelf geen creme's

  Tip 4

  Haren te lang? Best even bij-trimmen

  afspraak maken venusia waxing
  KLIK OP DE FOTO VOOR DE PRIJZEN
  venusia ontharing zwevegem
  Locatie

  Harelbeekstraat 174a
  8550 Zwevegem

  venusia ontharing zwevegem galmaarden
  Telefoon / Whatsapp

  0479 90 76 76

  Share via: