0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • Penacial Intieme behandeling mannen

  Venusia Sugar Waxing

  "Persoonlijk & Vertrouwd"

  Intensieve verzorging van je intieme zone
  met Hydrojelly Masks van Esthemax

  Een Penacial is een gezichtsbehandeling voor de intieme zone, 

  De oplossing tegen ingegroeide haren, vlekken en ontstekingen
  The Vajacial Mask heeft een koel, kalmerend en verzorgend effect wat
  het perfect laat combineren met elke vorm van ontharen.

  Voor ieder huidprobleem een aangepast Jelly Masker

  voor de intieme zone zijn deze 2 het meest aangewezen ;

  intieme verzorging ingegroeide haartjes

  PURIFYING ACTIVATED CHARCOAL

  Werkt als een magneet: het trekt onzuiverheden, mee-eters, talg, vuil en gifstoffen uit de porien en zuigt het op. De huid krijgt letterlijk een detox. Helpt verstopte poriën, puistjes, roodheid en zwelling door ingegroeide haartjes of ontstekingen verminderen en voorkomen, verkoeld en verzacht en geeft verlichting bij jeuk en irritatie. Voor een onmiddellijk frisse, schone en gezonde huid met minder zichtbare grove poriën.
  INTENSIVE AFTERCARE HYDROJELLY MASK

  Intensive Aftercare HydroJelly Mask

  Hét masker om in te zetten na intensieve behandelingen waarbij de huid sterk gekalmeerd en/of gekoeld moet worden, zoals na microneedling, peelings, microdermabrasie, IPL en laser. Daarnaast werkt het masker ontstekingsremmend, antibacterieel en vermindert het roodheid en zwelling; daardoor is dit masker ook perfect na extracties, harsen of voor een zonverbrande huid.

  Hoe werkt het?

  Reinigen - Stoomen

  Na de ontharing beginnen we met het stomen van de schaamstreek met een zogenaamde Vapozone of warmte kompres. Dit zorgt ervoor dat de poriën goed open gaan staan en de huid klaar is voor behandeling.

  Milde scrub

  Nu de poriën goed open staan, wordt er een milde scrub in gemasseerd of werken we met huidscrubber, poriënreiniger, ultrasoon peelingapparaat om eventueel ingegroeide haartjes en overgebleven dode huidcellen te verwijderen.

  Hydrojelly Masker

  Nu moet je huid tot rust komen! Dit gebeurt door een kalmerend, verzorgend en huid-herstellend masker aan te brengen op het behandelde gebied. Dit masker blijft zo een 10 tot 15 minuutjes zitten om zijn werk te doen, waarna het in een vloeiende beweging wordt verwijderd.

  HYDROJELLY MASKS

  Al sinds 1995 maakt esthemax onderscheidende en

  vernieuwende producten, specifiek gericht
  op de beauty professional.

  De HydroJelly Masks vormen het hart van esthemax.

  De nieuwe generatie peel-off maskers!
  HydroJelly Masks onderscheiden zich van ‘gewone’ alginaatmaskers (jellymaskers) doordat ze doordrenkt zijn met elektrolyten: hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst. Wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is. De HydroJelly Masks van esthemax vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling.

  Waarom elektrolyten?

  Elektrolyten zijn geladen deeltjes – mineralen als calcium, natrium, kalium en magnesium – die een belangrijke rol in de vochtbalans van ons lichaam vervullen. Ze geleiden elektriciteit zodra ze worden gemengd met water. Hierdoor produceren de cellen de energie die nodig is om het waterpeil in het lichaam te reguleren. Het lichaam maakt zelf geen elektrolyten aan, maar kan niet functioneren zonder.
  hydrojelly mask intieme ontharing 1
  behandeling ingegroeide haren
  hydrojelly mask intieme ontharing 1
  vajacial esthemax venusia waxing
  hydrojelly mask intieme ontharing

  Clean Beauty Influencers We Love

  hydrojelly mask intieme ontharing 4
  hydrojelly mask intieme ontharing 1
  hydrojelly mask intieme ontharing 3

  Share via: