0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • Rug ontharing harsen waxen bij mannen

  rug ontharing waxen harsen mannen

  De rug is de meest
  gevoelige plaats.

  De rug is een gevoelig gebied met veel zenuwuiteinden langs de ruggengraat. Irritatie en roodheid kunnen snel opkomen als je de juiste technieken en de beste ontharingsproducten voor de rug niet gebruikt.

  Colofonium en Glyceryl Rosinate.

  90% van de harsen worden gemaakt met Colofonium en Glyceryl Rosinate.

  Hoe weet ik of ik allergisch ben?

  Krijg je een huidreactie bij het gebruik van bruine pleisters, dan wordt dat veroorzaakt door Colofonium.

  Colofinium (Dennenhars), wordt veel gebruikt in verschillende wax soorten. Dit tref je voornamelijk aan in de goedkopere wax varianten. Uiteraard staat dit vermeld op de verpakking van de wax. Echter wordt ook een andere benaming gebruikt zoals Rosin, Rosinate, of Glyceryl Rosinate. Dit is een gemodificeerde combinatie van Colofonium en glycerine.

  WAT IS COLOFONIUM ?

  Colofonium (in het Engels: colophony,rosin) is een plantaardige stof, die wordt gewonnen uit de hars van naaldbomen van de Pinus bomenfamilie. De chemische samenstelling van colofonium is afhankelijk van de regio waar de bomen vandaan komen en van het verwerkingsproces van de hars.

  WAT IS GLUCERYL ROSINATE?

  Glyceryl Rosinate: Een door veresteringgemodificeerd hars,heeft een hoge elasticiteit door de combinatie van Colofonium en glycerine. Ethyleen / VA Copolymeer: Dit is een plasticide die toegevoegd wordt om de elastische, flexibiliteits en adhesieeigenschappen toe te voegen aan hars

  U BENT ALLERGISCH VOOR COLOFONIUM. WAT NU ?

  Bij u is vastgesteld dat u allergisch bent voor colofonium (hars, rosin). Wanneer u in aanraking komt met deze stof kan dat een eczeem veroorzaken. Het is dus belangrijk dat u probeert om contact met colofonium zoveel mogelijk te vermijden.

  Ontharen zonder allergische reactie is dus ontharen zonder harsen met deze producten!

  TIPS BIJ EEN MEN’S WAXING

  Door het harsen ontstaan - simpel gezegd - kleine openingetjes in de huid. Terwijl die dichttrekken en de huid tot rust komt, voorkom je zweetmomenten. Dus geen whirlpool, intensieve sportsessie of sauna direct na het harsen. Dit om te voorkomen dat je kleine pukkeltjes krijgt na het harsen. Want dat zou het effect van een mooie, gladde en haarloze huid weer teniet doen.

  oksel ontharing mannen heren
  Tip 1

  Breng een verse katoenen T-shirt mee

  Tip 2

  Voorkom zweten na de ontharing

  Tip 3

  Geen warm bad, sauna na het ontharen

  Tip 4

  Haren te lang? Best even bij-trimmen

  venusia ontharing zwevegem
  Locatie 1

  Harelbeekstraat 174a
  8550 Zwevegem

  venusia ontharing zwevegem galmaarden
  Telefoon

  0479 90 76 76

  Share via: