0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • Scrub & Yoghurt Massage

  Scrub & Yoghurt massage

  Manuele peeling van het volledige lichaam gevolgd door inwrijven met body yoghurt.

  Tijdens de behandeling gebruik ik een
  natuurlijke handmade peeling van “UC Natural”.

  De mineralen verwijderen op milde wijze dode huidcellen en onzuiverheden.
  Ter afsluiting, wordt u ingewreven met een volle en romige body yohurt.

  scrub body massage heren dames zwevegem

  Lavendel Zout Scrub

  lavendel scrub venusia massage zwevegemHandgemaakte Zout Lichaamsscrub is verrijkt met Dode Zee-mineralen, evenals kokos- en cacaoboter, druivenpitolie en kokosolie. Deze natuurlijke blend exfolieert de huid zachtjes en maakt deze verzacht en gevoed. De natuurlijke aroma van Lavendel laat een heerlijke en langdurige geur achter, terwijl uw huid fluweelzacht en gevitamineerd wordt.

   

  Lavendel Body Yoghurt

  lavendel yoghurt venusia massage zwevegemHandgemaakte Lichaamsyoghurt met amandelolie en een verzorgende formule verzachten en hydrateren de huid perfect. Na gebruik wordt uw huid gehydrateerd en voelt zijdezacht aan. Het wordt gemakkelijk opgenomen zonder een vettige laag achter te laten. De natuurlijke intense tonen van Lavendel laten geen geurige aroma op uw huid achter.

  Chocolade Zout Scrub

  chocolade zout scrub venusia massage zwevegem

  Handgemaakte Zout Lichaamsscrub is verrijkt met Dode Zee-mineralen, evenals kokos- en cacaoboter, druivenpitolie en kokosolie. Deze natuurlijke blend exfolieert de huid zachtjes en maakt deze verzacht en gevoed. De natuurlijke aroma van Chocolade laat een heerlijke en langdurige geur achter, terwijl uw huid fluweelzacht en gevitamineerd wordt.

   

  Chocolade Body Yoghurt

  chocolade body yoghurt venusia massage zwevegem

   

  Handgemaakte Lichaamsyoghurt met amandelolie en een verzorgende formule verzachten en hydrateren de huid perfect. Na gebruik wordt uw huid gehydrateerd en voelt zijdezacht aan. Het wordt gemakkelijk opgenomen zonder een vettige laag achter te laten. De natuurlijke intense tonen van Chocolade laten geen geurige aroma op uw huid achter.

   

  Blauwe Bessen Bramen & Zout Scrub

  bessen zout scrub venusia massage zwevegem

   

  Handgemaakte Zout Lichaamsscrub is verrijkt met Dode Zee-mineralen, evenals kokos- en cacaoboter, druivenpitolie en kokosolie. Deze natuurlijke blend exfolieert de huid zachtjes en maakt deze verzacht en gevoed. De natuurlijke aroma van Blauwe bessen en Bramen laat een heerlijke en langdurige geur achter, terwijl uw huid fluweelzacht en gevitamineerd wordt.

   

  Blauwe Bessen & Bramen Body Yoghurt

  bessen yoghurt scrub venusia massage zwevegem

  Natuurlijke Handgemaakte Lichaamsyoghurt met amandelolie en een verzorgende formule verzachten en hydrateren de huid perfect. Na gebruik wordt uw huid gehydrateerd en voelt zijdezacht aan. Het wordt gemakkelijk opgenomen zonder een vettige laag achter te laten. De natuurlijke intense tonen van Blauwe bessen en Bramen laten geen geurige aroma op uw huid achter.

  Cranberry Zout Scrub

  cranberry zout scrub venusia massage zwevegem

   

  Natuurlijke Handgemaakte Zout Lichaamsscrub is verrijkt met Dode Zee-mineralen, evenals kokos- en cacaoboter, druivenpitolie en kokosolie. Deze natuurlijke blend exfolieert de huid zachtjes en maakt deze verzacht en gevoed. De natuurlijke aroma van Cranberries laat een heerlijke en langdurige geur achter, terwijl uw huid fluweelzacht en gevitamineerd wordt.

  Cranberry Body Yoghurt

  cranberry body yoghurt venusia massage zwevegem

   

  Natuurlijke Handgemaakte Lichaamsyoghurt met amandelolie en een verzorgende formule verzachten en hydrateren de huid perfect. Na gebruik wordt uw huid gehydrateerd en voelt zijdezacht aan. Het wordt gemakkelijk opgenomen zonder een vettige laag achter te laten. De natuurlijke intense tonen van Cranberry laten geen geurige aroma op uw huid achter.

  Iedere behandeling, massage is uniek.

  Als je even het net afschuimt zijn er 1000’n afbeeldingen,
  uiteenlopende manieren van hoe een massage gegeven wordt.
  Pin je daar niet op vast …
  Net zoals mezelf steek je in een massage je eigen passie, ziel, gevoel, handeling.
  Ik hou er ook van om eerste een klein … hoe noem je het .. intakegesprekje te hebben …
  Wat zijn jou wensen, waar hou je van of wat vind je niet aangenaam.
  Ook dit kan een bepalende factor zijn van hoe ik jou een massage geef.

  Boek uw afspraak

  lili venusia ontharing

  U wordt gemasseerd door mezelf, Lili

  venusia ontharing zwevegem

  Prive Parking

  Geen gedoe om een parkeerplaats te zoeken.

  Share via: