0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • ontharen-zonder-allergische-reactie

  Ontharen zonder allergische reactie

  Share via:

  Venusia Waxing
  ontharen-zonder-allergische-reactie

  Allergische huidreactie bij het harsen of waxen?

  Welke manier van ontharen is het beste bij een pleister allergie? Veel klanten in mijn salon hebben een allergische huidreactie bij het waxen, wat is daarvan de oorzaak? Wat kan ik het beste doen?Kan ik huiduitslag voorkomen bij het waxen? Mogelijk herken je je in een van deze vragen.

  Lang niet iedereen heeft er last van, maar het komt regelmatig voor dat huiduitslag ontstaat tijdens of na het waxen. Vaak zijn het de ingredienten van de wax die een huidreactie kunnen veroorzaken. 

   

  Hoe weet ik of ik allergisch ben?

  Krijg je een huidreactie bij het gebruik van bruine pleisters, dan wordt dat veroorzaakt door Colofonium.

  Colofinium (Dennenhars), wordt veel gebruikt in verschillende wax soorten. Dit tref je voornamelijk aan in de goedkopere wax varianten. Uiteraard staat dit vermeld op de verpakking van de wax. Echter wordt ook een andere benaming gebruikt zoals Rosin, Rosinate, of Glyceryl Rosinate. Dit is een gemodificeerde combinatie van Colofonium en glycerine.

  Welke wax om allergische reacties te voorkomen?
  bio vegan lichaamsontharing venusia zwevegem

  Soft Vegan Wax

  *Gevoelige huid – Minder pijnlijk bij langere haren – * Kleinere zones zoals Brazilian & Boyzilian * efficient bij kortere haartjes 1mm

  Suiker ontharing

  Sugar wax heeft de meest natuurlijke samenstelling van alle varianten. De Sugarpaste is enkel samengesteld uit verschillende suikers en zijn vrij van Colofonium of Rosinate.

  venusia suiker ontharing dames zwevegem

  Leave a Comment